Valvontakamerat 4G modeemilla ja turvallisella etätallennuksella. Tarkastele reaaliaikasta kuvaa työmaalta tai katso aiempia tapahtumia tallenteista.

Rakennustyömaalle projektin ajaksi, karja- ja eläinsuojiin poikimista valvomaan, siltatyömaan valvonta jne. käyttökohteet ovat rajattomat.  Helppoasenteiset E-Hill valvontakamerapaketit tallentavat kuvat tai videon palvelimellemme ja voit tarkastella niitä etänä koska vain omalta koneeltasi.

Asennat IP65 luokitellun sääsuojakotelon seinään tai pylvääseen ja kytket verkkojohdon pistorasiaan – siinä kaikki. Tallenus alkaa automaattisesti palvelimellemme heti kun kamerat käynnistyvät LAN  tai 4G verkkoon modeemin välityksellä. Sinä saat ohjelmiston matkapuhelimeesi (Android ja Apple Ios ovat tuettuja laiteohjelmistoja), sekä tietokoneelle IP osoitteen salasanoineen katseluun kirjautumista varten.

Vuokrahinnasto E-Hill 1X, 2X, 3X ja 4X tallennin paketti 4G moodeemilla, Hikvision 2MP IR Mini Bullet HD Kameralla 1920×1080@25fps. Kuvien tallennus muistikortille tai turvallisesti etänä palvelimelle.  Kameran hinta sisältää ylläpitosopimuksen vuokrauksen ajalle (ei korvaa varkauksia tai ulkoisia vaurioita).


Hinnasto Alv.0%

Lisätiedot ja varaukset palautelomakkeella yhteystiedot sivun kautta.

Metsko Oy E-Hill
Pitkätanhuankatu 2
13130 Hämeenlinna Finland
Puhelin: +358 400 405430
Avoinna: Ma-Pe 9.00 – 17.00
Email: e-hill@e-hill.fi